2008/10/09

Om hatten.

Kära Lillgull.
Jamen du ser ju hur den sitter.
Kan väl ändå inte vara meningen?
Den sitter så högt upp att den inte ens får plats på bilden.

Men fin är den.

5 kommentarer:

Anonym sa...

mä joanna.

Joanna sa...

haha jag vet ingrid, tycker du inte att jag är fin?
hatten passar nog ditt huvud bättre än mitt.

Anonym sa...

Hihihi! Jo den är onekligen otroligt hög.. Lite för liten är den nog, men förmodligen ska den ändå vara så där hög. I våra ögon ser det ju knasigt ut :)
Provade du att sätta den med V-et framåt? Och lite mer fram i pannan? Den är väldigt lång och hög! ....även om man skulle vika upp brättet för att på så sätt korta ner den till en cloché skulle ju hela dekorationen försvinna. Plus att den ändå skulle vara nån slags barnstorlek.

Joanna sa...

jag provade den åt alla håll och kanter men den gick inte ner mer än så där.
det är två v:n på vardera sida, och sedan en liten knut eller inte knut men sammantagning av sidenbandet som är det som ska vara bak (eller fram jag vet inte).
så om man har ett v fram får man ett v bak och då blir resten rätt snett eftersom hattens form lutar lite mot sammantagningen.
fast som sagt, vad vet jag. den kanske ska luta.

Anonym sa...

Den verkar som sagt förliten! Det skulle vara intressant att se den på ett lite mindre huvud i lagom storlek, om huvudet är för litet så blir det ju en "rumpnisse-effekt" man borde med ett litet huvud kunna stoppa in hla huvudet i den långa hatten... iofs kan vara rolig för en 3-åring som gillar tittut-lekar. Jag ska höra hos en bra hattaffär ifall det går att vidga en hatt lite med hjälp av vanlig vattenånga.. Men jag ska också höra ifall det kan vara så att många års förvaring med torrt papper innuti sig kan krympa en hatt! (som ett svar på gåtan varför den verkar så liten)