2012/09/07

Om att göra om mig.


Jag kan för första gången i mitt liv tänka mig hjälp med klädstil.
Få idéer av någon annan, eller nej, idéer får man ju av alla, men snarare – låta någon göra om mig.
Jag vill gå från mitt gamla jag, men jag är fast i det. Jag tror att det jag vill bli är något som liknar det på bilden nedan.


Men kan ej bestämma om det beror på läget jag var i när bilden är tagen, mer än kläderna jag var klädd i.
(Jag hade just kommit in på utbildningen som senare gav mig mitt jobb, som inte för en enda sekund har känts fel eller tråkig, och jag hade just tagit ut min spiral för vi var redo för barn.)

Ska jag höra av mig till Go'kväll, eller finns det andra bra liknande?
Kanske egentligen helst till Biggest looser, eller finns det någonstans där de forskar på småbarnsmammor och utför träningsexperiment och kosttest för att se hur snabbt man kan ändras från före till efter?

9 kommentarer:

Vicky sa...

fast den första bilden. så fly.

Anonym sa...

hej, på bilden ser du lite klassik ut med en egen twist, det upplever jag som en enkel bra stil, du kan med få kläder och en del acc. komma långt.
Det spar tid något som alla småbarnsmammor behöver.En bok som jag starkt rekommenderar är Parisian chic av Ines de la Fressange, brta tips att bygga en liten basgarderob..
När man inte är tillfreds med sin förändrade kropp blir man vilsen,tänk praktiskt, bestäm en grundton, funktionellt och rätt storlek sedan kan du personifiera med acc. och färg.Ett tips för trötta fötter skaffa inlägg med stöd för hålfoten(finns halva och hela) använder dessa i allt från ballerinor till Converse.
Du vet vad Du vill, ibland tar det bara lite tid att hitta sig själv,
livet förändras och vi med den. mvh Åsa

Stitchordie sa...

Sista bilden är verkligen riktigt snygg! Du är snygg i den looken, som i övriga med, men mest den sista. Är det stövlar till?

Anonym sa...

Vet du vad jag tror. Var mamma, låt tiden gå lite. När du plötsligt får sova mer, då du är ur den värsta bäbisgeggan, då kommer du att hitta rätt på egen hand. Mitt barn är nu 2 år, sover hela natten och äntligen har jag fått lust att "komma tillbaka till världen" igen. Har haft en del kilon som suttit som en förbannad fettdräkt , men ändå har jag mufflat i mig bullar och sen mått dåligt. Jag har inte trivts!
Nu plötsligt så har jag tagit tag i det. Nu vill jag tillbaka! Och jag gör det så enkelt för mig. Jag går 30 minuters morgonprommis, jag gör plankor varje dag. Inget godis/fika på vardagarna och så det viktigaste: äter vanlig mat - men äter mindre. Ja, det låter fånigt självklart. Men jag har börjat att lägga upp mindre portioner, typ en tredjedel mindre än förut och OJ vilken skillnad det blir efter nån månad. Det märks på fettkostymen!!! Den försvinner :-)
Tack för en toppenblogg!!!!

Rebecca sa...

Go'kväll!
(Menar detta på riktigt!)

Ulrika sa...

Ja, Godkväll! Det vore väldigt kul om du skulle komma med! Och spännande!

Ulrika sa...

Ja, Godkväll! Det vore väldigt kul om du skulle komma med! Och spännande!

Joanna sa...

Vicky,
tackar tackar!

Åsa,
tack för alla bra tips och råd, verkligen tack.
Jag ska komma ihåg dem.

Jenni,
tack!
Det är ankelhöga kängor, men sen har jag ett par tunna lite nerhasade strumpor som nog gör att skaftet ser högre ut på bild.

Anonym,
du har helt rätt, jag är bara så dåligt att ta till mig de förnuftiga resonemangen.
Kanske ska jag slappna av och inte tänka JAG ÄR FORTFARANDE FET utan mer, den tiden kommer och jag behöver inte stressa.
tack!

Rebecca och Ulrika,
om jag ids ska jag faktiskt skicka in en ansökan!
Det vore ju hur kul som helst.

Erika sa...

http://blogg.svt.se/ebba/2012/09/vill-du-bli-omgjord/