2011/02/13

Om en fräsig vagn.


En dag såg jag en sådan fräsig vagn.
En moderna variant av vår.

Riktigt glad gjorde den mig.
Ps. INSIDAN VAR GUL! (WOW!)

9 kommentarer:

Karin E Jansson sa...

Ja, den var snygg!

Du Joanna, jag vill att du ska äta karameller ur mina skålar (va, lät det där sexuellt??!!). Ehrm, jo men vi kommer vara som ler och långhalm när vi ses. När du kommer hit säger du till, och när jag kommer dit säger jag till, eller hur?

Joanna sa...

sweet deal!

du är karamellen och jag är skålen (va, lät det där som ted gärdestad?!) när kommer du när kommer du (ALLTSÅ HIT, SLUTA TOLKA ALLT SEXUELLT).

Jenny sa...

Gillar!!

Ojet sa...

de är verkligen så fina, de gamla vagnarna. det var jag som sa 'hej vi har en likadan vagn som er' i gävle, en gång för länge sen, på ett fik, där jag ofta ser dig och din fina familj

Kristina sa...

...De där märkliga moderna vagnarna med småhjul är ju gjorda för shopping malls och sunny whether.Superdissning. Vagnar ska man kunna promma och forcera snöhögar med. Fattar INTE hur folk kan bli så lurade av trender och att de kör nyfödda utåtvända i trehjulingar...snälla nån.Det bör man vänta med tills de är 1,5 år. Jag ville också SE min raring, hela tiden. Det där ser ut att va en rejäl stålvagn som kommer att hålla länge. Snygg också!

Magpie sa...

grönt är ju också alltid den finast färgen. Nästan.

Joanna sa...

jenny,
verkligen!

ojet,
visst kommer jag ihåg!
jag har för mig att det var lite skillnad i den mönstrade delen, samt att underredet inte var detsamma.
men de var helt klart syskon, våra fina vagnar.
och tänk vad jag kan gå och sakna spegeln och våra långsamma eftermiddagar där.

kristina,
visst är det konstigt.
vår vagn har till och med ännu större hjul en den på bilden, och eftersom de är så smala skär man bara igenom snödrivorna, hur enkelt som helst.

alla dessa vagnar som man bara klickar fast bilbarnstolen i då?
jag trodde att barnen inte mådde bra av att vara i såna, att man till och med satt en tidsgräns på hur många timmar ett barn ska sitta i den, eftersom de blir så ihoptryckta.
jag skulle iaf vilja kunna sträcka lite på mig, inte bara sitta fastspänd hela tiden.

och jag reagerar precis likadant när jag ser småbäbisar vända framåt.
de ser så sårbara och oskyddade ut.

magpies,
ja nästan.
iaf en av dem.

Anna sa...

En sån har vi. Fast vår är i manchester med gul galoninsida.

Kristina sa...

Föräldrarna säger att de vill sitta framåt, att de blir lugna då...Sanningen är väl att de blir helt överväldigade och knockade av intryck så det mattar ut dem.
Och människor tar ju till det som funkar för dem, där och då och slår bort de argument som skulle innebära något mer än minsta motståndets lag, överlag.
Usch . Jag låter så fördömmande. Men jag blir så ledsen över allting som vi blir lurade av... om så att köpa värdelösa vagnar för att det är trendigt i L.A eller oklädsamma färdigslitna kläder som inte passar våra kroppar eller hur livsmedelsindustrin trycker in tillsatser och socker för att vi ska bli beroende av deras produkter och att folk bränner upp/(ger sina pengar till tobaksbolagen) sina stålar genom att cigga utan ens att kräva reko eko cigg...Nä. Fy. Och usch. Nääääeh nu...Tar sig Konspirationsteoretikern Kristina ett låååångt bad och inte gå igång,nu. Adios Amiga.