2010/02/20

Om resereportage.

Om ni läste en resetidning.
Vad skulle ni vilja läsa då?

Vad skulle locka er att köpa en resetidning?
Reportage från främmande platser ni aldrig kommer att resa till men som kan vara roligt att få en glimt av i tidningsväg?
Reportage om utflykter i Sverige?
Matguider på olika orter? Och i såna fall vilka slags orter och matguider?

Något annat?
Utseende?
Var inte blyg, berätta allt!

7 kommentarer:

fröken lila sa...

ja, lite av varje skulle jag säga. báde om lite lyxigare alternativ och lite mer studentvänliga resor. utflykter i hemmalandet láter ocksá bra. och med mat kan man alltid locka mig!

Ingrid sa...

Jag tycker om små pittoreska ställen. Dit där inte alla turister eller folk i allmänhet dras. Kanske ställen förknippade med någon bok eller film. En känd person som inte är av superstjärnestatus. Och hur man kan spara pengar på resan. Det är väl det jag kommer på just nu...

Anonym sa...

En reseguide över Afrika. Den skulle jag garanterat köpa, har aldrig varit i Afrika (med undantag för Kairo). Hur är det att åka på Safari? Hur ser det ut på Zanzibar? Vad skall man hitta på i Gambia?
Så gärna en guide över historiska platser i Mellanöstern. Petra i Jordanien. Om Libanon. Kanske ett reprotage om att resa i det gamla Babylon. Nu kanske det inte är en så bra ideé att åka till Irak och Iran, men om det gick, vilka platser skall man besöka?
så reportage om norra Indien och Pakistan.
Helt enkelt alternativa reportage för oss som drömmer om en fri värld, där man kan åka precis vart man vill.
/annika

Ulrika sa...

Ett reportage om en fransk liten by. Om pensionatet där och om frukosten som de serverar. Om cyklarna som man kan få låna. Och om byns lilla kafé och om bakverken som de serverar där...

Katarina sa...

Butiker, kaféer, pensionat o. likn. som inte är som alla andra.

Kristina sa...

De små ställena som nästan ingen besökt, men efter ett reportage är det kanske många som kommer.(då ska jag försöka vara först)
Gärna en guide med förslag på rundturer som bygger på intressanta händelser, gärna satta i ett sammanhang.

Lena sa...

Jag skulle vilja läsa om udda men inte orealistiskt dyra resemål. Om hur man kan göra häftiga saker utan att det kostar skjortan.
Gärna lite backpackertips, hur man tar sig fram billigt, vad som är prisvärt och sådär.